AYDIN / NAZİLLİ - İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Öğretmen görevlendirilmesi ve ihtiyaca binaen ders progranlarımız yenilenmiştir.
Öğrencilerimizin okula  öğrenci kıyafetleri ile gelmesi, program doğrultusunda ders araç gereçlerini yanında bulundurması, üzerinde ve çantasında ders dışı bir eşyanın bulunmamasını hatırlatmak isteriz.
Toplu yaşadığımız yerlerde, uyulması gereken kurallara uymak, herkese hayatı daha yaşanılır kılmaktadır.
Anne-babaların evde çocuklarına verdiği iletişim, terbiye, ahlak ve kültür her halde görülmektedir. Zira "çocuk evin aynasıdır."
Her öğrencinin, öğretmen hiç bir görev vermemiş bile olsa, her gün; bu günü tekrar, yarına hazırlık ve kitap okuma ödevleri olduğu da herkesçe bilinmelidir.
Çocuklarımızı elbirliği ile yarınlara hazırlarken değerli velilerimizi her zaman yanımızda görmek ve biz öğretmenlerle aynı dili konuşmalarını duymak isteriz.

Şbt

21 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan sınava başvurular, 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrenciler ile hazırlık sınıfı öğrencilerine 80 soru sorulacak Sınav, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının belirlediği kazanımlar kapsamında uygulanacak. Sınavda 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile hazırlık sınıfı öğrencilerine dörder seçenekli 80 soru sorulacak ve 100 dakika süre verilecek. 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine ise dörder seçenekli 100 soru sorulacak ve 120 dakika süre verilecek.