AYDIN / NAZİLLİ - İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Okul mescidimizin eksiklerini tamamlayarak, öğrencilerimizle birlikte düzenlemelerini yaptık. Öğrencilerimizin abdest aldıkları yerlere oturma alanları yaptık, Eski olan halılarını değiştirerek halıfleks kaplaması yaptırdık.

Mrt

Ulusal ve uluslararası projelerle ilgili öğrencilerimize  tanıtım çalışmaları yaptık, ayrıca proje hazırlama konularında Matematik öğretmenimiz Kübra Öngel tarafından bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Ara

Sosyal, Kültürel, Sportif Faaliyetlere Katılan Öğrencilerimize motivasyonlarını arttırmak ve bundan sonraki faaliyetlere katılımlarını arttırmak, özgüvenlerini yüksek tutmak  ve katılımlarını teşvik etmek anlamında Katılım Belgelerini ilgili yönetmelik kapsamında törenle kendilerine verdik.

Ara

Öğrencilerimizin akademik başarılarını arttırmak için “etkin öğrenme ve ders çalışma stratejileri” yönünden öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize Rehber öğretmenimiz Derya TANRIVERDİ koordinesinde çalışmalarımız devam ediyor.  Eğitim- öğretim süreçleri ve öğrenme becerileri sınıf rehber öğretmenleri koordinesinde Rehber öğretmeni ve öğrenci velileri ile işbirliği halinde düzenli bir şekilde takip edilmektedir.

Ara

Okul Kitaplığımızdan bir bölümünü Süreli ve Akademik Yayınlara ayırdık. Burada öğretmenlerimizden, öğrencilerimizden gelen süreli yayınları sergileyip öğrencilerimizin kullanımına sunduk. Zamanla buradaki yayınları zenginleştirip daha uygun bir ortama taşımayı düşünüyoruz.

Ara

Geç Bilaller Ezan Okuma yarışması, Genç Nida Kızlar ve Genç Sada Erkekler Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma İl eleme yarışmaları Koordinatör okullar öncülüğünde ilçemiz Asımın Nesli İmam Hatip Lisesinde yapıldı. Geç Bilaller Ezan Okuma yarışmasına okulumuzdan birinci seçilem 7-A sınıfı öğrencimiz Muhammed Emin ORASAN, Genç Nida Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma yarışmasına 7-A sınıfından Melike GÖK ve Genç Sada Erkekler Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma yarışmasına 6-A sınıfından Abdurrahman SALMA katılmıştır. Öğrencimiz Muhammed Emin ORASAN Ezan Okuma yarışmasında gruplarda 3.olmuştur.

Kas

Öğretmenlerimizin memnuniyetini ölçeek şekilde memnuniyet anketlerimizi tamamladık.

Kas

Okulumuz Öğretmen,veli ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda Mevlidi Nebi etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Kas

Okul İçi Mesleki Yarışmalarımızı Tamamladık.

Kas

Okulumuz çalışma takvimini güncelledik.

Kas

Eylül ayı mesleki çalışma döneminde Milli Eğitim Bakanlğınca belirlenen kitaplardan biri okunarak öğretmenler kurulunca müzakere edilecektir.

Kas

Okul laboratuvarlarımızın eksiklerini tamamlayarak, öğrencilerimiz için ders dışı zamanlarda da aktif öğrenme ortamı oluşturacak şekilde yeniden düzenledik.

Ekm

Okulumuzda Sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmek ve Sorumluluk değerini öğrencilerimize kazandırmak için SORUMLULUK kriterleri belirlenmiş olup, her ay sonunda bu kriterleri yerine getiren ve en çok puan lana öğrenci ayın SORUMLULUK sahibi ünvanının alarak, okul panosunda ve okul web sayfasında ilan edilecektir. Dönem sonunda en çok puan toplayan öğrenciler ücretsiz sinema bileti,kantin çeki ve okul gezilerine katılım sağlayacaklardır.