AYDIN / NAZİLLİ - İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Değerler eğitimi kulübü olarak öğrencilerimize yaşadığı ortamı değer katarak, sosyal projelerde yer alarak yaşayarak öğrenmelerini sağlıyoruz.

Mrt

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı, Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği ve Yönergesi yayınlamıştır.
Buna göre, yazılı sınavlarının eş zamanlı ve ortak yapılması kararlaştırılmıştır. Okulumuz zümrelerince, sınav takvimi ve uygulama esasları aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

Öğrencilerimizin derslerine zamanında çalışmasını ve sınavlarda çok başarılı olmasını diliyoruz.

Ara

ÇEDES Değerler Eğitimi Projesi kapsamında cami ziyaretimizi gerçekleştirdik. Yavuz Selim Cami İmam Hatibi Aziz DURSUN, caminin ve namazın öneminden bahsedip akabinde öğrencilerimize ikramda bulunmuştur. Kendilerinden Allah razı olsun.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAM OKULUMUZDA TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE COŞKUYLA KUTLANDI.

May

4006 TÜBİTAK FUARIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN VE ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI İLE YAPILMIŞ OLUP OKULUMUZDA PROJELER ÖZENLE SERGİLENMİŞTİR.