AYDIN / NAZİLLİ - İMAM HATİP ORTAOKULU

May

Veli, öğrenci ve yöneticilerimizin katılımıyla öğretmenlik mesleği konulu söyleşimizi gerçekleştirdik.

May

Yıl sonu kalite değerlendirme raporumuz Öğretmenimiz Remziye Sepetoğlu tarafından hazırlanmış ve değerlendirmesi yapılmıştır. Ekte sunulmuştur.

May

Ramazan ayına hazırlık çalışmaları kapsamında; teravih namazı ve mukabele okuma etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

May

Ramazan ayında öğrencilerimizle birlikte iftar yemeğinde buluştuk.

May

Okul olarak katıldığımız e-Twining, Sıfır Atık, Sıfır Atık Geri Dönüşüm gibi proje ve yarışmalar için hazırladığımız ürünlerimizi okulumuzda öğrencilerimize sergiledik.

May

7A sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte okul çapında kitap toplama kampanyası gerçekleştirdik. Topladığımız kitapları ihtiyaç sahibi öğrencilerimizle paylaştık.

May

Okul koridorumuza bilim ve medeniyet tarihimize adını yazdırmış olan öncü şahsiyetleri tanıtan bilim-kültür köşemizi oluşturduk.

Nis

Öğretmenlerimizle proje Kapsamında "İslam Medeniyetinin Yeniden İnşası, Türk-İslam Medeniyetinde Vakıflar ve İktisadi Gelişim adlı makaleler okundu, müzakeresi yapıldı.

Nis

Öğrencilerimizle Nazilli´de bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne nisan ayı içinde tanıtım gezileri yapılmıştır.

Nis

Mesleki kabiliyeti olan ve bu alanda kendisini geliştirmek isteyen öğrencilerimize ilgili dersleri seçmeleri yönünde Rehberlik Servisiyle koordineli olarak Meslek dersi öğretmenimiz Sümeyra KAN tarafından bilgilendirme ve yönlendirme çalışmaları yapılmaktadır.

Nis

"40 Şair, 40 Şiir" Etkinliği, Vefa Günleri-Öncü Şahsiyetler, İmam Hatip Okulları Haftası Etkinlikleri çerçevesinde gönüllü öğrencilerimiz tarafından etkinlik düzenlendi.

Nis

Öğrencilerimizin kilo indeksleri hesaplanarak obetize konusunda bilinçlendirme yapıldı. Ailelerine bilgi verildi. Teşvik amaçlı beslenme günleri yapıldı.

Nis

Öğrencilerimize memnuniyet anketlerimizi uyguladık. Anket sonucunda öğrencilerimizden okul ile ilgili dilek ve şikayetleri tespit edilmiş, gerekli planmalar yapılmıştır.