AYDIN / NAZİLLİ - İmam Hatip Ortaokulu

İmam Hatip Ortaokulu

İstiklal Mah. 603 Sok. No1 09800 Nazilli/AYDIN
Vizyon
Geleceğin Türkiyesinde vatanına ve milletine hizmet şuuru içerisinde olan bilinçli nesiller yetiştirmek ve Eğitimde sürekli gelişen kalite ve başarıları ile fark yaratan öğrencilerini hayata ve bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlayan yenilikçi seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Sorumluluk sahibi, çok yönlü bakış açısına sahip, değişim ve gelişimle beraber öğrenmeye ve yeniliklere açık, mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, işbirliğine yatkın, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş, aynı zamanda “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” ilkesinden hareketle, ülkemizin gelişmesini amaçlayan görevini en iyi şekilde yerine getiren bilinçli bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün
İngilizce-Arapça
Şehiriçi servisleri (4 numara) okulumuzun önünden geçmektedir.
Taşıma kapsamında olan öğrencilerimiz taşımalı araçlarla okulumuza gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İlçemizin gelişen,yenilenen,sakin ve huzurlu bir yer olan İstiklal mahallesinde diş hastanesinin karşısında yer almaktadır.
Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 45 km mesafededir.